VLOT vzw

 

Vereniging van Leerkrachten Oude Talen

 

 

> Activiteiten >

 

 

 

Promotiefolder Grieks

 

 

 

 

Folder Grieks: iets voor jou?

 

Tien jaar na de promotiefolder voor Latijn stelt de VLOT vanaf het schooljaar 2022-2023 ook een promotiefolder voor Grieks ter beschikking van alle scholen, waarin wordt uitgelegd wat er van het vak Grieks precies mag worden verwacht. De folder kan worden gebruikt tijdens kennismakingslessen, opendeurdagen en infoavonden.

 

De inhoud en de vorm van de folder voor Grieks sluiten aan bij de folder voor Latijn, zodat beide als het ware een geheel vormen. De tekst en de lay-out werden helemaal op maat gemaakt van onze doelgroep: kinderen van het eerste leerjaar secundair onderwijs die al een jaar Latijn achter de rug hebben. Het resultaat is een moderne, aantrekkelijke en verstaanbare folder. Hij telt 6 pagina's (A5-formaat) en wordt volledig in kleur gedrukt.

 

Je kunt de folder hier inkijken.

 

Om organisatorische redenen wordt deze folder slechts eenmaal per schooljaar aangeboden. Op die manier kunnen we de bestelling, druk en verzending van alle folders bundelen en de kostprijs zo laag mogelijk houden.

 

 

Praktische informatie

 

 

 

Bestelling

 

De bestellingen voor het schooljaar 2022-2023 zijn afgesloten.

 

Bestellings- en annuleringsvoorwaarden

 

 

De gegevens die je ons via het formulier verstrekt, worden gebruikt overeenkomstig ons privacybeleid. Ze worden strikt vertrouwelijk behandeld en niet aan derden overgedragen. Je hebt ook steeds het recht op inzage, correctie en verwijdering van je gegevens.