VLOT vzw

 

Vereniging van Leerkrachten Oude Talen

 

 

> Forum >

 

 

 

Spelregels

 

 

 

 

Dit forum van de VLOT staat open voor alle bezoekers van deze website: leden en niet-leden, sympathisanten, leerlingen klassieke talen en hun ouders, scholen ...

 

Heb je een vraag waarop je het antwoord maar niet kunt vinden? Ben je op zoek naar iets dat schijnbaar onvindbaar is? Wil je een probleem voorleggen aan collega-classici? Zoek je als school een leerkracht Latijn en Grieks? Of heb je zelf iets in de aanbieding? Alle 'zoekertjes' die op een of andere manier te maken hebben met de klassieke talen of cultuur kunnen hier een plaats krijgen.

 

Wil je zelf een bericht posten? Vul dan het formulier in. Ingezonden berichten verschijnen niet automatisch op deze website, maar worden toegevoegd door de webmaster. Bij je bericht worden altijd ten minste je volledige naam en je e-mailadres vermeld. Andere gegevens worden toegevoegd voor zover je die invult.

 

De VLOT behoudt zich het recht voor een ingezonden bericht al dan niet te publiceren. Hoe dan ook worden anonieme berichten of berichten die niets met de klassieken te maken hebben, niet gepubliceerd.

 

We stellen het ook ten zeerste op prijs als je ons laat weten wanneer je bericht niet meer van toepassing is, zodat we het weer van de website kunnen verwijderen en ons forum up-to-date kunnen houden.

 

De VLOT biedt dit forum aan als een dienst, maar engageert zich op geen enkele manier met betrekking tot eventuele contacten tussen de inzender van een bericht en de persoon die op een bericht wil reageren; alle communicatie tussen die twee partijen moet rechtstreeks verlopen.